BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ

30 Ağustos 2011 Salı

AK PARTİ KAYAPINAR İLÇE BAŞKANLIĞINDA BAYRAMLAŞMA YAPILDI





30 Ağustos Zafer Bayramının Ramazan Bayramına denk düşmesi münasebetiyle Sn Bakanımız M. Mehdi Eker İlk tören için Atatürk Anıtı'na geçerek törene katıldı. Anıta çelenk konulmasının ardından tören, valiliğin önünde devam etti.
Törene, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Vali Mustafa Toprak, 7. Kolordu Komutanı Tümgeneral Alaeddin Örsan, AK Parti Diyarbakır milletvekilleri, kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. 7. Kolordu Komutanlığında görevli yüzbaşı Yunus Emre Karaca'nın günün anlam ve önemine ilişkin konuşmasının ardından resmigeçit yapıldı.
Zırhlı araçların geçişi sırasında izleyenler alkışlarla tempo tuttu. Törende, Bakan Eker vatandaşlarla bayramlaştı. Daha sonra 14:00 'te Kayapınar Ak Parti İlçe Binasına geçen sayın Bakanımız M. Mehdi Eker , M . Galip Ensarioğlu , Mine Lök Beyaz , M. Süleyman Hamzaoğulları , Cuma İçten ve Oya Eronat Partililer tarafından çoşkun bir şekilde karşılandılar. Kayapınar İlçe Başkanlığına İl Başkanımız Av Halid Advan ve Başkan yardımcıları , Bağlar İlçe Başkanımız Ecz Cevdet Kara ve Başkan yardımcılarımızla birlikte parti binamızda hazır bulundular. Bayramlaşmaya Partililerimizin ve Halkımızın Milletvekillerimize ilgisi çok yoğundu. Gelen Misafirlerle Küçük Büyük demeden tek tek bayramlaşıldı , sorunları olan vatandaşlarımızın sorunları dinlenip çözüm yolunda somut adımlar atıldı. Bayramlaşmadan sonra Kayapınar İlçe Başkanının makam odasına geçilerek vatandaşlarımızın ve partililerin sorunları dinlendi.



















































29 Ağustos 2011 Pazartesi

SN BAKANIMIZI HAVAALANINDA GÖRKEMLİ BİR ŞEKİLDE KARŞILADIK

Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker  Bugün saat 16:30 da Diyarbakır’a geldi. Havaalanın'da Sayın Bakanımızı , Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak , Diyarbakır Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam , Diyarbakır Milletvekilimiz M. Süleyman Hamzaoğlulları, Diyarbakır İl Başkanımız  Av. Halit Advan ve Başkan yardımcıları , Bağlar İlçe Başkanımız Ecz. Cevdet Kara ve Bağlar Gençlik Kolları Başkanı Bilal Cengiz ve parti üyeleriyle görkemli bir karşıma yapıldı. Sayın Bakanımız tüm partililerle tek tek tokalaşarak Havaalanından ayrıldı. Diyarbakır'da birtakım temaslarda bulunacak olan Bakan Eker’in programında yarın 14:00 Kayapınar İlçe Başkanlığında Partililerle Bayramlaşma var.






27 Ağustos 2011 Cumartesi

KADİR GECENİZ HAYIRLI OLSUN


Bağlar İlçe Başkanımız Cevdet Kara Mubarek Kadir gecesi için , yayınladığı mesajda, Hayırlı bereketli Ramazan ayının sonuna geldiğimiz şu günlerde, bin aydan daha hayırlı olduğu bildirilen Kadir gecesine ulaşmanın sevinç ve mutluluğunu milletçe yaşadıklarını belirtti. Birlik beraberliğe kardeşlik ve dayanışmaya en çok muhtaç olduğumuz bu günlerde kandillerin ve mübarek günlerin öneminin büyük olduğunu ifade eden AK Parti Bağlar İlçe Başkanımız Cevdet Kara, "Bu vesile ile aramızdaki çekişmelerin kaldırılmasına, hoşgörü ortamının kurulmasına, kardeşlik ve beraberliğimizin güçlenmesine, insani ve ahlaki meziyetlerin yaygınlaşmasına çaba göstermeliyiz."dedi. Kara, mesajında, şu ifadelere yer verdi: "Kadir Gecesi, Yüce Yaratan tarafından Kuran'ın indirilmeye başlandığı, esenlik ve güvenliğin her tarafa yayıldığı, sema kapılarının açıldığı, dua ve tövbelerin kabul edildiği bir kutlu gecedir. Her türlü kötülüğün ve çekişmenin son bulması için fırsat sayılan bu zamanları iyi değerlendirmek gerekmektedir. Aramızdaki sevgi ve bağışlamanın hepimizi kucaklaması için yeni adımlar atma imkanıdır. Bu duygu ve düşüncelerle Diyarbakır ve aziz Milletimizin , Kadir gecelerini kutlar ve bu gecenin, ülkemize, İslam alemine ve bütün insanlığa hayırlar getirmesini Allah'tan niyaz ederim."şeklinde konuştu.
                                                               BAĞLAR İLÇE BAŞKANI EZC CEVDET KARA

26 Ağustos 2011 Cuma

SN BAKANIMIZ FATMA ŞAHİN DİYARBAKIRA ZİARETTE BULUNDU




Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, bir dizi incelemelerde bulunmak üzere Diyarbakır'a geldi.
Sabah saat 11:00 sıralarında Diyarbakır'a gelen Bakan Şahini bir çok Partili havaalanın da karşıladı Sayın Bakanımıza ilgi çok yoğundu , ilk olarak Diyarbakır Valiliği'ni ziyaret etti. Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak'ın karşıladığı Bakan Şahin, Valilik makamında açıklamalarda bulundu. Ak Parti Diyarbakır milletvekilleri Galip Ensarioğlu, Cuma İçten, Oya Eronat ve Mine Lök Beyaz 'ın de hazır bulunduğu açıklamanın ardından Bakan Şahin ve beraberindekiler, 75. Yıl Çocuk ve Gençlik Merkezi'ni ziyaret etti. Çocuk merkezinde eğitim gören çocuklarla ilgilenen Bakan Şahin, onlarla birlikte şarkı söyledi, resim çizmelerine yardımcı oldu, çocuklarla langırt oynadı, halay çeken çocuklara alkışlarla tempo tuttu.
Bakan Şahin ve beraberindekiler daha sonra, Sosyal Destek Projesi (SODES) kapsamında gerçekleştirilen Has Altın Projesi bölümünü ziyaret etti. Burada el işlemeciliği, gümüşlerin işletilmesi ve yapım aşamaları hakkında bilgi alan Bakan Şahin, yapımı tamamlanan takılara göz attı. Takıların bulunduğu kısımda Bakan Şahin'e, Hasir olarak bilinen gümüş bilezik ve fular hediye edildi. Daha sonra, Sümerpark'ta bulunan SODES projelerinden 'İpek puşi projesi' kapsamında puşi ve el işi örgüleri gezen Bakan Şahin, burada kadınların sorunlarını dinledi. Kadınların sorunlarını Vali Mustafa Toprak ile paylaşan Bakan Şahin, kadınlara sıkıntıları olduğu noktalarda yardımda bulunacaklarını söyledi.

Bakan Şahin ve beraberindekiler daha sonra, ilçe kaymakamlarıyla, Valilik toplantı salonunda bir araya geldi. Valilikten sonra 16:00 da  Diyarbakır İl binasına geçerek partililerle buluştu . İl Başkanımız Av Halit Advan , Bağlar İlçe Başkanımız Ecz Cevdet Kara  , Yöneticiler ve diğer partililer Bakan Şahini  parti binasının önünde karşıladılar. Diyarbakır milletvekilleri Galip Ensarioğlu, Cuma İçten, Oya Eronat ve Mine Lök Beyaz ‘ın hazır bulunduğu Konferans salonunda  partililerin ve vatandaşlarımızın sorunlarını tek tek dinleyip  notlarını alan Sayın Bakanımız ve Milletvekillerimiz sorunların çözümü yönünde ellerinden gelen herşeyi yapacaklarına dair söz verdiler. Daha sonra sorunlara yönelik  partililere kısa bir konuşma yapan Şahin “Diyarbakır’ın Her zaman hizmetinde olduğunu bu yoğun ilgiden çok memnun kaldığını , en kısa zamanda tekrardan Diyarbakır’a gelme sözü veren Fatma ŞAHİN partililer’le vedalaşıp İl binasında ayrıldı.” 
                                   BAĞLAR İLÇE MEDYA TANITIM