BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ

5 Kasım 2011 Cumartesi

SN GÜLDAL AKŞİT BAŞINIZ SAĞOLSUN




















AK PARTİ BAĞLAR İLÇE BAŞKANIMIZ SN ECZ CEVDET KARA  AK PARTİ İSTANBUL MİLLETVEKİLİ GÜLDAL AKŞİT'E ANNESİNİN VEFATINDAN DOLAYI DERİN ÜZÜNTÜLERİMİZİ VE TAZİYELERİMİZİ ŞAHSIM VE PARTİ ÇALIŞMA ARKADAŞLARIM ADINA BİLDİRİRİM . KALANLARA SABIR DİLER MERHUM ANNELERİNİN  YERİNİN CENNET OLMASINI CANI GÖNÜLDEN DİLER TÜM DUALARIMIZ ONUNLA.



Bir yıldır rahatsızlığı bulunan ve dün vefat eden eski Malatya milletvekili ve eski İçişleri Müsteşarı Galip Demirel'in eşi ve AK Parti İstanbul Milletvekili Güldal Akşit'in annesi Sevim Demirel, gözyaşlarıyla uğurlandı.
Cenazeye Ulaştırma Bakanı Binalı Yıldırım, AK Parti Ankara Milletvekili Salih Kapusuz, AK Parti İstanbul Milletvekili Abdulkadir Aksu, Trabzon Milletvekili Faruk Nafiz Özak, Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Hasan Celal Güzel, milletvekilleri, bürokratlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Galip Demirel, kızı Güldal Akşit ve oğlu Savunma Sanayi Müsteşar Yardımcısı Serdar Demirel'le birlikte taziyeleri kabul etti. Eski bakanlardan AK Parti İstanbul Milletvekili Güldal Akşit ile Savunma Sanayi Müsteşar Yardımcısı Serdar Demirel'in annesi Sevim Demirel, yaklaşık bir yıldır rahatsızlığı nedeniyle Ankara'da Fatih Üniversitesi Hastanasi'nde tedavi görüyordu. Dün vefat eden Sevim Demirel'in cenazesi Ankara Kocatepe Camii'nde öğlen namazından sonra Karşıyaka Mezarlığında toprağa verildi.

0 yorum: