BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ

30 Ağustos 2011 Salı

AK PARTİ KAYAPINAR İLÇE BAŞKANLIĞINDA BAYRAMLAŞMA YAPILDI





30 Ağustos Zafer Bayramının Ramazan Bayramına denk düşmesi münasebetiyle Sn Bakanımız M. Mehdi Eker İlk tören için Atatürk Anıtı'na geçerek törene katıldı. Anıta çelenk konulmasının ardından tören, valiliğin önünde devam etti.
Törene, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Vali Mustafa Toprak, 7. Kolordu Komutanı Tümgeneral Alaeddin Örsan, AK Parti Diyarbakır milletvekilleri, kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. 7. Kolordu Komutanlığında görevli yüzbaşı Yunus Emre Karaca'nın günün anlam ve önemine ilişkin konuşmasının ardından resmigeçit yapıldı.
Zırhlı araçların geçişi sırasında izleyenler alkışlarla tempo tuttu. Törende, Bakan Eker vatandaşlarla bayramlaştı. Daha sonra 14:00 'te Kayapınar Ak Parti İlçe Binasına geçen sayın Bakanımız M. Mehdi Eker , M . Galip Ensarioğlu , Mine Lök Beyaz , M. Süleyman Hamzaoğulları , Cuma İçten ve Oya Eronat Partililer tarafından çoşkun bir şekilde karşılandılar. Kayapınar İlçe Başkanlığına İl Başkanımız Av Halid Advan ve Başkan yardımcıları , Bağlar İlçe Başkanımız Ecz Cevdet Kara ve Başkan yardımcılarımızla birlikte parti binamızda hazır bulundular. Bayramlaşmaya Partililerimizin ve Halkımızın Milletvekillerimize ilgisi çok yoğundu. Gelen Misafirlerle Küçük Büyük demeden tek tek bayramlaşıldı , sorunları olan vatandaşlarımızın sorunları dinlenip çözüm yolunda somut adımlar atıldı. Bayramlaşmadan sonra Kayapınar İlçe Başkanının makam odasına geçilerek vatandaşlarımızın ve partililerin sorunları dinlendi.



















































1 yorum:

Adsız dedi ki...

bayramınız mubarek olsun