BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ

26 Ağustos 2011 Cuma

SN BAKANIMIZ FATMA ŞAHİN DİYARBAKIRA ZİARETTE BULUNDU




Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, bir dizi incelemelerde bulunmak üzere Diyarbakır'a geldi.
Sabah saat 11:00 sıralarında Diyarbakır'a gelen Bakan Şahini bir çok Partili havaalanın da karşıladı Sayın Bakanımıza ilgi çok yoğundu , ilk olarak Diyarbakır Valiliği'ni ziyaret etti. Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak'ın karşıladığı Bakan Şahin, Valilik makamında açıklamalarda bulundu. Ak Parti Diyarbakır milletvekilleri Galip Ensarioğlu, Cuma İçten, Oya Eronat ve Mine Lök Beyaz 'ın de hazır bulunduğu açıklamanın ardından Bakan Şahin ve beraberindekiler, 75. Yıl Çocuk ve Gençlik Merkezi'ni ziyaret etti. Çocuk merkezinde eğitim gören çocuklarla ilgilenen Bakan Şahin, onlarla birlikte şarkı söyledi, resim çizmelerine yardımcı oldu, çocuklarla langırt oynadı, halay çeken çocuklara alkışlarla tempo tuttu.

Bakan Şahin ve beraberindekiler daha sonra, Sosyal Destek Projesi (SODES) kapsamında gerçekleştirilen Has Altın Projesi bölümünü ziyaret etti. Burada el işlemeciliği, gümüşlerin işletilmesi ve yapım aşamaları hakkında bilgi alan Bakan Şahin, yapımı tamamlanan takılara göz attı. Takıların bulunduğu kısımda Bakan Şahin'e, Hasir olarak bilinen gümüş bilezik ve fular hediye edildi. Daha sonra, Sümerpark'ta bulunan SODES projelerinden 'İpek puşi projesi' kapsamında puşi ve el işi örgüleri gezen Bakan Şahin, burada kadınların sorunlarını dinledi. Kadınların sorunlarını Vali Mustafa Toprak ile paylaşan Bakan Şahin, kadınlara sıkıntıları olduğu noktalarda yardımda bulunacaklarını söyledi.

Bakan Şahin ve beraberindekiler daha sonra, ilçe kaymakamlarıyla, Valilik toplantı salonunda bir araya geldi. Valilikten sonra 16:00 da  Diyarbakır İl binasına geçerek partililerle buluştu . İl Başkanımız Av Halit Advan , Bağlar İlçe Başkanımız Ecz Cevdet Kara  , Yöneticiler ve diğer partililer Bakan Şahini  parti binasının önünde karşıladılar. Diyarbakır milletvekilleri Galip Ensarioğlu, Cuma İçten, Oya Eronat ve Mine Lök Beyaz ‘ın hazır bulunduğu Konferans salonunda  partililerin ve vatandaşlarımızın sorunlarını tek tek dinleyip  notlarını alan Sayın Bakanımız ve Milletvekillerimiz sorunların çözümü yönünde ellerinden gelen herşeyi yapacaklarına dair söz verdiler. Daha sonra sorunlara yönelik  partililere kısa bir konuşma yapan Şahin “Diyarbakır’ın Her zaman hizmetinde olduğunu bu yoğun ilgiden çok memnun kaldığını , en kısa zamanda tekrardan Diyarbakır’a gelme sözü veren Fatma ŞAHİN partililer’le vedalaşıp İl binasında ayrıldı.” 
                                   BAĞLAR İLÇE MEDYA TANITIM 


















0 yorum: