BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ

9 Ağustos 2011 Salı

AK PARTİ BAĞLAR İLÇE GENÇLİK KURULTAYI GÖRKEMLİ BİR ŞEKİLDE YAPILDI


AK PARTİ DİYARBAKIR İLÇE BAŞKANLIĞI
GENÇLİK KOLLARINDA DEVİR – TESLİM

  
Ak Parti Diyarbakır teşkilatında kongre süreci başladı. Kan değişikliği yapılarak yoluna devam eden Ak parti'de ilk kongre Ak Parti Bağlar İlçe teşkilatının gençlik kollarında yapıldı.

Bağlar İlçe Başkanlığının konferans salonunda yoğun katılımla gerçekleşen kongreye tek adayla gidildi. 2009 yılından beri bu görevi layıkıyla yürüten Bağlar İlçe Gençlik kolları Başkanı Mehmet Özbaş görevini devrederken bundan sonra da Ak Parti'de aktif olarak çalışacağını, hizmet etmeye devam edeceğini söyledi.

Göreve yeni seçilen çiçeği burnunda yeni gençlik kolları başkanı Bilal Cengiz ise bunun bir bayrak yarışı olduğunu , bugünün vekillerinin Ak gençleri olduğunu , yarının vekillerinin Ak gençler olacağını söyleyerek bir teşekkür konuşması yaptı.

Toplantıya katılan İl başkan vekili Avukat Aydın Altaç ise kongrelerin partilerde önemli değişim ve dönüşüm zamanlarının olduğunu , başarılı olmanın sadece bir birimin çalışmasıyla değil birlikte kolektif çalışmasıyla mümkün olacağını ifade ettin.

Kongrede konuşan Bağlar İlçe Başkanı Cevdet KARA bu göreve geldiği günden bu yana tüm teşkilat birimleriyle başarılı bir çalışma ortaya koyduklarını , Bağlar gibi sancılı ve sıkıntılı bir yerde zorda olsa aktif bir şekilde siyaset yaptıklarını ifade ederek sözlerini şu şekilde devam ettirdi ; Tüm teşkilatın ve İslam aleminin ramazan ayını tebrik ediyorum. Bugüne kadar görev yapan çok değerli gençlik kolları başkanımız sayın Mehmet Özbaşa yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum.

Oylarımızı arttırdığımız için sevinmiyoruz Ancak Bağlarda birinci parti olursak , Bağlar Belediye Başkanlığını alırsak başarı oluruz, Kongre sonunda İlçe Başkanı Cevdet Kara ve İl Başkan yardımcısı Avukat Aydın Altaç tarafından eski gençlik kolları başkanı Mehmet Özbaş'a plaket takdim edildi.

  
                                                                                                                 Cevdet KARA
                                                                                                              Bağlar ilçe Başkanı























 

0 yorum: