BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ

22 Aralık 2011 Perşembe

AK PARTİ DİYARBAKIR BAĞLAR İLÇE BAŞKANI ERDAL ERDAL’IN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Ak Parti Bağlar İlçe Başkanı Sn Erdal Erdal Batman-Diyarbakır karayolunda meydana gelen ve 25 kişinin hayatını kaybettiği kazada ölenlerin yakınlarına başsağlığı, yaralılara da acil şifalar diledi.
    Erdal Erdal, yayınladığı başsağlığı mesajında, “Batman-Diyarbakır karayolu üzerinde meydana gelen elim trafik kazasında, yaşamlarını yitiren 25 vatandaşımıza Allah'tan rahmet, acılı ailelerimize ve yakınları ile Siirtli Kardeşlerime başsağlığı ve sabır diliyorum.” dedi.
Yakınlarını yitiren ailelerin acılarını yürekten paylaştığını ve kazada yaralanan 16 kişiye de Allah’tan acil şifalar dilediğini kaydeden Erdal, "Ülkemizde ulaşım alanında büyük gelişmeler yaşanırken, modern duble yollar yapılmasına rağmen ne yazık ki trafik kurallarına uymama, ihmal ve dikkatsizlik nedeniyle, maalesef can kayıpları yaşıyoruz. Batman-Diyarbakır karayolunda meydana gelen elim kaza dolayısıyla bütün vatandaşlarımızı, bir kez daha trafik kurallarına uyma konusunda büyük hassasiyet göstermeye davet ediyorum. Trafikte en küçük dikkatsizlik ve ihmalin telafisi mümkün olmayan can ve mal kayıplarına neden olduğunu unutmamalıyız." ifadelerini kullandı.
   Bu mezkur kazada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza bir kez daha Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı diliyor, yaralı vatandaşlarımızın da bir önce sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyorum.'' Ölenlerin yakınlarının acılarını paylaştığını belirten ve yaralılara acil şifa dileklerini yineleyen Erdal, tüm Siirtlilere başsağlığı diledi.

0 yorum: