BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ

15 Aralık 2011 Perşembe

AK PARTİ BAĞLAR İLÇE BAŞKANLIĞINA SN ERDAL ERDAL GETİRİLDİ .

Yeni Bir Kan değişimi için Diyarbakır Bağlar İlçe Başkanlığı'nda düzenlenen Törene  İl Başkanımız Av Halit Advan ve il Başkan Yardımcıları , Bağlar Gençlik Kolları Başkanı Bilal Cengiz , Kadın Kolları Başkanı Dilek Sulak ve çok sayıda partilinin katıldığı devir-teslim töreninde Eski İlçe Başkanı Cevdet Kara 2,5 yıldır sürdürdüğü İlçe Başkanlığı görevini Kalbide yüreği’de güzel insan Erdal Erdal’a teslim etti.
İl Başkanımız Av Halit Advan Bunun bir bayrak yarışı olduğunu bu sayede “Kongreler yenilenme, yeniden güç kazanma, yeniden heyecan kazanma, gücümüze güç katacağımız partimizin en önemli faaliyetlerinden biridir .”  Ayrıca Bağlar İlçemize Şuan kadar Hizmet eden Tüm Kardeşlerime , Bacılarıma , Abilerime ayrı ayrı canı gönülden teşekkürlerimi sunarım .
Ak Parti’de siyaset yapmanın büyük bir onur ve şeref olduğunu aktaran Kara, görevini devrettiği Erdal Erdal'in her türlü çalışmasında yanında olacağını belirtti. Helallik isteyen Eski İlçe Başkanı Cevdet Kara Her zaman Partisinin emrinde olacağını Ak Partiye ve Bağlar İlçesine Hizmet etmenin kendisi için ayrıca bir onur olduğunu dile getirdi .
Görevi Devir Alan Yeni Bağlar İlçe Başkanımız Erdal Erdal Partililerce uzun süre ayakta alkışlandı . Kendisinin Teşkilattan geldiğini Partisine ve Bağlar İlçesine  canı gönülden hizmet Aşkıyla Hizmet etmek için var olduğunu dile getirdi . Hiçbir şekilde Parti ayrımı yapmaksızın Herkese Kapılarının sonsuz açık olduğunu her vatandaşımın ve partilimizin sorununu kendi sorunları olarak göreceklerini ifade etti .Sn İlçe Başkanımız  Konuşmasının devamında  AK Parti kurulduğundan bugüne teşkilatların gayret ve çalışmalarıyla, dualarıyla sürekli büyüyen, gücüne güç katan ve halkla irtibatını koparmayan bir partidir. Gerek bulunduğumuz İl  itibariyle, gerek bulunduğumuz ilçe itibariyle gerekse Diyarbakır  itibariyle bizlerin büyük düşünmesi gerekiyor. Başbakanımıza layık, onun yolunda hizmet edebilecek kadrolar olarak hareket etmemiz lazım. Teşkilatların en önemli görevi iktidarımızın hizmetlerini halkımızla paylaşmaktır" dedi.
Sn İlçe Başkanımız Erdal Erdal Şahsım adına  "Bugün eğer bizimle beraber aynı endişeleri taşıyan, aynı çileyi çeken ve bizimle aynı hedefe koşan Başbakanımızla ne kadar iftihar etsek azdır" diyen Erdal, " Teşkilatlar olarak ben değil biz mantığıyla hareket ediyoruz. Biz olursak değer bulmuş oluruz. Sen ben kavgasına girersek hiçbir şeye nail olunamaz" dedi. Birlik beraberlik vurgusu yapıldı . Bağlar İlçemize hizmet etmekten onur duyacağını ve halkımızın hizmetinde olacağını söyledi .
























































0 yorum: