BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ

10 Aralık 2011 Cumartesi

AK PARTİ BAĞLAR KADIN KOLLARI AŞURE ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ .

AK Parti Bağlar İlçe Kadın Kolları tarafından aşure ikramında bulunuldu.

Batıkent Kavşağı üzerindeki parti binasında saat 13:00 başlayan etkinlikte kazanda aşure pişiren AK Partili kadınlar, vatandaş ve Partililere , Vakıf ve Derneklere aşure dağıttı.

AK Parti Bağlar İlçe Kadın Kolları Başkanı Dilek Sulak, parti olarak geleneksel hale getirdikleri aşure dağıtımı ile birlik ve beraberlik mesajı vermek istediklerini söyledi.

Muharrem ayının Müslümanlar için çok önemli olduğuna dikkati çeken Sulak, "Burada siyaset konuşmuyoruz. Burada hangi inançtan olursa olsun bu memlekette yaşayan insanların kardeş olduğuna vurgu yapmak istiyoruz" diye konuştu.
Sözlerine şöyle devan eden Sulak Muharrem aynının zulme boyun eğmeyen, adaletin ve doğruluğun yanından ayrılmayan Peygamberimizin sevgili torunu Hazreti Hüseyin'in Kerbela'da şehit edilmesinin hüznünü de barındırmakta olduğunu ifade eden  "Bu olay, tüm Müslümanların ortak acısıdır. Biz bu acılarda nasıl birleşebiliyorsak, sevinçte de birleşebilmeliyiz. Barışın, insanlık yaşamında hüküm sürmesi ve yeni Kerbelaların yaşanmaması için birbirimizi daha iyi anlamalıyız. Bugün bütün insanlarımıza düşen önemli görevlerden biri, bu tür müessif olaylardan ibret almak, dersler çıkarmak, birlik ve beraberliğimizi zedeleyecek her türlü olumsuz tutum ve davranışlardan kaçınmaktır" dedi.

Partisinin kadın kolları tarafından organize edilen aşure etkinliğine katılan AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Sibel Yağmur ise Diyarbakır'ın kültür mozaiği bir kent olduğunu ve müstesna günleri en iyi şekilde değerlendirmeyi amaçladıklarını söyledi. Parti Binasında gerçeklerşen etkinlikte Kadın kolları , Ak parti bağlar gençlik kolları , İlçe Başkanımız Ecz Cevdet Kara ve Başkan yardımcıları ve vatandaşların ilgisi yoğundu . Mevlüt ve Dualar okunduktan sonra Aşure dağıtıldı.Ak parti İl Kadın Kolları Sibel Yağmurun gelişi tüm kadın kollarında bulunanları çok sevindirdi. Kendilerini yalnız bırakmadıkları için teşekkürlerini sundular .
















































0 yorum: