BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ

24 Temmuz 2011 Pazar

BAĞLARDAKİ YOKSULUN SESİNİ DUYAN SN BAŞKANIMIZ CEVDET KARA














DİYARBAKIR'da AK Parti İlçe Başkanlığı Bağlar ilçesinde çok yoksul ve yaşam mücadelesi veren kalabalık nüfuslu  yoksul ailelere yardım etti


Bağlar ilçesinde oturan bir çok yoksula Parti ayrımı yapılmadan  gıda, giyim, halı, soba ve nakdi yardımda bulundu.


AK Parti Bağlar İlçe Başkanı Cevdet KARA, Diyarbakır’da çok sayıda ihtiyaç sahibi aile olduğunu belirterek, onlara destek olmak amacıyla Bağlar ilçe teşkilatı olarak Kadın kolları , Gençlik kollarıyla böyle bir girişimde bulunduklarını söyledi.


Teşkilat olarak her zaman yoksul ve ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olduklarını bildiren Kara, şöyle dedi:


“Sosyal İşler Başkanlığımızca önceden belirlenen bu ailelerimize yiyecek, giyecek ve nakdi yardım yapıldı. Yapılan bu yardımlar vatandaşlarımızı rencide etmeyecek şekilde evlerine teslim edildi. Fakir insanlarımızın evinde sıcak bir yemek pişmesi onların yüzleri gülmesi bizleri mutlu ediyor. İmkanlar dahilinde bu tür yardımları yapmaya devam edeceğiz. Böyle bir hayrın daha geniş bir yelpazeye ulaşması içinde imkanı olan tüm yetkililerden duyarlılık ve fedakârlık bekliyoruz.”



Yardımların kendileri için çok anlamlı olduğunu dile getiren bu Aileler, ilk defa bir siyasi parti tarafından evlerinin ziyaret edilmesine ve yardım elinin uzatılmasına mutlu olduklarını bildirdi.

0 yorum: