BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ

25 Temmuz 2011 Pazartesi

POLİS HAFTASI DOLAYSIYLA BAĞLAR İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNÜ ZİYARET ETTİ






Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır Merkez Bağlar İlçe Başkanı Cevdet Kara, beraberindeki heyetle birlikte, Polis Haftası dolayısıyla İlçe Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret etti.
Türk Polis Teşkilatının 165. yıldönümü dolayısıyla bütün yurt genelinde olduğu gibi Diyarbakır'da da kutlanan Polis Haftası etkinlikleri sürüyor. Polis Teşkilatı, kutlama etkinliklerini kendi bünyesinde sürdürürken AK Parti Bağlar İlçe Başkanlığı bir ilki gerçekleştirerek, polisleri ziyaret edip günlerini kutladı. Etkinlikler çerçevesinde AK Parti Bağlar İlçe Başkanı Cevdet Kara, beraberinde Gençlik Kolları, Yürütme Üyeleri, Başkan Yardımcıları ve kalabalık bir heyetle, Bağlar İlçe Emniyet Müdürü Yılmaz
Özçınar'ı makamında ziyaret ederek, Polis Haftası'nı kutladı.

"EMNİYET TEŞKİLATININ BÜYÜK BİR ÖZVERİ İLE ÇALIŞMALARI BİZLERİ SON DERECE MUTLU ETMEKTEDİR"
İlçe Başkanı Kara, "Yoğun bir tempoda çalışan İlçemiz Emniyet Teşkilatını ziyaret ederek, bu özel günlerini kendileriyle beraber kutlamak istedik. Bu anlamda AK Parti Bağlar İlçe Başkanlığı olarak böyle bir ziyaret gerçekleştirdik. Amacımız İlçemizde bulunan bütün kamu kurum ve kuruluşlarının halkımızla birlikte diyalog içinde, sorunları konuşarak çözüme kavuşmasını sağlamak. Bu kapsamda hedefimiz Bağlar ilçemizin mevcut sorunlarına el ele vererek, kalıcı ve köklü çözümler üretmek. Bu doğrultuda bizler AK Parti Bağlar İlçe Başkanlığı olarak, üzerimize düşeni yerine getirmeye hazırız. Zaten göreve geldiğimiz ilk günden bu yana düzenlediğimiz sosyal, kültürel, eğitim, sanatsal ve ekonomik içerikli etkinliklerle vatandaşımızın teveccühünü kazandık. Halkımızından aldığımız güç ve ilham ile çıktığımız bu yolculukta elimizden gelen bütün olanaklarımızı seferber ederek, halkımızın gönlüne girmeye ve onların sorunlarını çözmeye kendimizi adadık. Temel amacımız özelde Bağlar, genelde ise bütün Diyarbakır'ın müreffeh, huzurlu ve her yönüyle gelişen, kalkınan bir belde olmasını sağlamaktır. Bu anlamda bu kadim kentin huzur ve asayişinin sağlanmasında emniyet teşkilatının büyük bir özveri ile geceli-gündüzlü çalışmaları bizleri son derece mutlu etmektedir. Özellikle önceden sürgün yeri olarak görünen bölgemiz ve Diyarbakır ilimiz, AK Parti iktidarı ile birlikte bölgeyi seven, halkla barışık ve kendi konusunda uzman, deneyimli ve eğitimli bürokratları görevlendirerek, devlet-millet kaynaşmasını sağlama noktasında en güzel örneğini sergileyerek, bölgeye ve ilimize pozif bir ayrımcılık gösterdiğini ortaya koymuştur. Hükümetimiz göreve geldiği ilk günden bu yana ilimizin bütün sorunlarına duyarlılık göstermiş ve göstermeye devam etmektedir" dedi.

"HALKLA BİRLİKTE BU KENTTE GÜVENİ TESİS ETMEYE ÇALIŞIYORUZ"
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bağlar İlçe Emniyet Müdürü Yılmaz Özçınar ise, "Bizim varoluş sebebimiz halkımızın can ve mal güvenliğini sağlayarak, huzur içinde yaşamını idame ettirmesini sağlamaktır. Emniyet Teşkilatı olarak gece-gündüz, 24 saat boyunca vatandaşımızın emrinde çalışarak, onların dertlerini dinleyip, taziyelerine gidip acılarını paylaşarak, düğünlerine katılıp sevinçlerine ortak olarak halkla birlikte bu kentte huzur ve güveni el birliğiyle tesis etmeye çalışıyoruz. Kentimizin güvenliğini sağlayacak olan bizlerden ziyade, halkımızdır. Bizler de onlara hizmet etmenin onur ve mutluluğunu yaşıyoruz" diye konuştu.
Daha sonra AK Parti İlçe Başkanı Cevdet Kara, günün anlam ve önemine istinaden Emniyet Müdürü Yılmaz Özçınar'a bir demet çiçek ve İstiklal Marşı Şairi Mehmet Akif Ersoy'un ünlü 'Safahat' adlı kitabını hediye etti

0 yorum: