BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ

22 Temmuz 2011 Cuma

Diyarbakır Ilısu Barajı HES Projesi Salat Tepe Arkeolojik Kurtarma Kazıları Geçici İşçi Alım İlanı

Ilısu Barajı ve HES Projesi kapsamında Kültür ve Turizm Bakanlığı. Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü’nün izinleri ile Diyarbakır Müzesi Müdürlüğü başkanlığında yapılacak olan Salat Tepe Arkeolojik Kurtarma Kazılarında mevsimlik/geçici statüde, üç aydan az süre çalıştırılmak üzere aşağıdaki şartlara sahip 25 vasıflı ve 60 vasıfsız işçi (3′ü engelli olmak kaydıyla) alınacaktır.
VASIFLI İSÇİLER
  1. Sağlık durumunun kazı kampında kalmasına elverişli olması, kazı kampında yaşam koşullarına ve arazi koşullarına uyum sağlaması.
  2. Arazide ve kazı kampında yapılacak çalışmalar doğrultusunda kazı tekniklerine vakıf olması; rapor, ölçüm, teknik çizim, fotoğrallama yapabilmesi ve mesleki bilgisayar programlarım (Word Office ve AutoCad. NetCad. Freehand. Excel ya da Photoshop) kullanabilmesi. 
  3. Yukarıda özellikleri verilen, arazide ve kazı kampında çeşitli ortamlarda görevlendirilecek işçilerin Kültür ve Turizm Bakanlığı Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü tarafından onaylanmış 2011 yılı Salat Tepe kazı ekip listesinde isminin yer alması.
  4. Kazı evi mutfağında çalışmak üzere işe alınacak aşçıların (2 işçi) daha önce Salat Tepe kazılarında çalışmış olması gerekmekledir.
VASIFSIZ İŞÇİLER
  1. Sağlık durumunun arazi koşullarına uygun olması (Bu durum işe girişle 1.basamak sağlık kurumu raporuyla belgelenecektir).
  2. Diyarbakır İli Bismil İlçesi Yukarı Salat köyü ve bu köye bağlı Aşağı Salat mahallesinde ikamet etmesi ve bunu belgelemesi.
  3. Daha önce Salat Tepe arkeolojik kazılarında çalışan ve bu doğrultuda deneyimli olanlar öncelikli olarak tercih edilecektir.
ENGELLİ İŞÇİLER
  1. İşe alınacak engelli işçiler durumlarını yasal olarak belgelemek durumundadırlar.
  2. İşçilerin barınma ve ulaşım sorunları kendilerine ait olacaktır.
RACAAT KOŞULLARI
l.            Belirtilen şartlara sahip vasıflı ve vasıfsız işçi adaylarının 23 Haziran ile 2 Temmuz 2011 tarihleri arasında dilekçe ile aşağıdaki adrese başvurmaları gerekmektedir:
Prof. Dr. A. Tuba Ökse (Salat Tepe Kazısı Bilimsel Başkanı)
Ahmet Görmüş (Salat Tepe Kazısı Bilimsel Başkan vekili)
Salat Tepe Kazı Evi
Balan Besicilik Çiftliği. Yukarı Saka – Bismil
İRTİBAT TEL: 0544 4938889 (Ahmet GÖRMÜŞ)
  1. Başvurular belirlenen tarih aralığında posta yolu ile ya da 08.00-17.00 saatleri arasında şahsen yapılacaktır. Belirlenen şartlara uymayan ve süresi içinde yapılmayan başvurular ve postadan kaynaklanan gecikmeler dikkate alınmayacaktır.
  2. Başvurularda öncelikle Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından onaylanmış 2011 yılı kazı ekip listesinde isimleri bulunanlar ile Salat Tepe kazısında daha önce çalışmış olanlar değerlendirilecektir.
  3. Başvuru sonuçları Diyarbakır İli Bismil İlçesi Yukarı Salat beldesinde bulunan Kazı Evi panosunda 4 Temmuz 2011 tarihi itibarı ile ilan edilecektir.
  4. İşe başlama tarihleri kazıların akışına göre aşamalı olarak başvurusu kabul edilmiş olanlara bildirilecektir. 
BAŞVURUDA GEREKLİ BELGELER
       
1.Başvuru Dilekçesi
2.2 adet Nüfus Cüzdanı fotokopisi
3.İkamet Belgesi (Vasıfsız işçiler için)
4.Engelli Raporu (Engelli İşçiler içim
Gelen arama terimleri:
  • salat tepe
  • ılısu kurtarma kazısı
  • salattepe ahmet görmüş facebook
  • ılısu barajında calişmalar 2011
  • ılısu barajı ve Hes projesi
  • ılısu barajı iş başvurusu
  • hes barajı iş ilanları
  • diyarbakır baraj projesi
  • diyarbakır arkeolojik kazı
  • diyarbakır ılısu barajı geçici işçi ilanı

0 yorum: