BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ

6 Ocak 2012 Cuma

SN İLÇE BAŞKANIMIZ ERDAL ERDAL BİR AİLENİN FERYADINI DUYDU .




Ak Parti Bağlar İlçe Başkanlığına Atanan Sn Erdal Erdal Göreve Geldiği Günden Bu Yana Bağlar İlçemize Canla Başla Hizmet Aşkıyla Görevini İcra Etmektedir.

 Bağlar İlçemizde 117 Sokak No 19'da Bakımsız  Metruk Bir Binada Ve Sağlıksız Bir Ortamda Yaşayan 87 Yaşındaki Rabia Karakaş  ve  Yatalak Oğlu Şehmus Karakaş'ı Ziyaret Eden Ak Parti Bağlar İlçe Başkanımız Erdal Erdal   ve Çok Sayıda Parti Üyeleri Katıldı. 

Rabia Karakaş Sn İlçe Başkanımıza Çaresiz Bir Annenin  Feryadını Duyduğu İçin Minnettar Olduğunu Bol Bol Dua Ederek Dile Getirdi.Sn İlçe Başkanımız Erdal Erdal  Yapılan Dualar Karşısında Gözyaşlarına Hakim Olamadı . Yıllardan Beridir Durumlarını Olmayışı Nedeniyle Komşuların Yardımları İle Ayakta Durmaya Çalışan Karakaş Ailesi Son Dört Ay İçerisinde Kimsenin Yardım Etmemesi Sonucu Zor Durumda Olduklarını Belirterek 3 Aydır Kira Ödeyemez Hale Geldiklerini İfade Eden 87 Yaşındaki Rabia Karakaş Adlı Vatandaş Yardım İçin Gelen İlçe Başkanına Kimselerinin Olmadığını Ve 3 Aydan Beridir Ev Kirasını Ödeyemediklerini Belirterek Daha Önceden Komşularımız Bize Yardım Ediyordu Şimdi İse Kimseden Yardım Alamıyoruz Bu Konuda Bize Yardım Ettiğiniz İçin Allah Sizden Razı Olsun Diye Konuştu.

Ak Parti Bağlar İlçe Başkanı Erdal Erdal İse Sonuçta Bunlar Bizim İnsanlarımız Bizim Annemiz Diyerek Öncelikle Ailemizin Sağlık Konularındaki İşlemlerini Başlatacağız Yatalak Olan Kardeşimize Yatak Ve Sağlık Açısından Tüm İmkânları Seferber Edeceklerini Belirten Erdal Daha Sonra Yanlarında Getirdikleri Gıda Yardımı İle 3 Aylık Borcu Olan Karakaş Ailesine Kira Yardımını Yaptı.
 Rabia Karakaş  Kendilerine El Uzatan Ak Parti Bağlar İlçe Tarafından Yapılan Yardımların Kendileri İçin Çok Anlamlı Olduğunu Dile Getiren Karakaş , İlk Defa Bir Siyasi Parti Tarafından Evlerinin Ziyaret Edilmesine Ve Yardım Elinin Uzatılmasına Mutlu Olduklarını Bildirdi.  Yapılan Yardım Karşısında Çok Duygulandıklarını Ve Kendilerini Yalnız Hissettikleri Bir Zaman Da Yapılan Bu Desteğin Kendileri İçin Büyük Anlamlar İfade Ettiğini Söylediler.

Sn İlçe Başkanımız Diyarbakır 'Da Bağlar İlçesinde Çok Yoksul Ve Yaşam Mücadelesi Veren  Yoksul Ailelere Her Zaman Yardım Edildiğini . Bağlar İlçesinde Oturan Bir Çok Yoksula Parti Ayrımı Yapılmadan  Gıda,  Ve Nakdi Yardımda Bulunduklarını  Dile Getirdi.

AK Parti Bağlar İlçe Başkanı Erdal Erdal, Diyarbakır’da Çok Sayıda İhtiyaç Sahibi Aile Olduğunu Belirterek, Onlara Destek Olmak Amacıyla Bağlar İlçe Teşkilatı Olarak Böyle Bir Girişimde Bulunduklarını Söyledi.

Teşkilat Olarak Her Zaman Yoksul Ve İhtiyaç Sahibi Vatandaşların Yanında Olduklarını Bildiren Erdal  Şöyle Dedi:

“ Ak Parti Bağlar İlçe Başkanlığımızca Önceden Belirlenen  Ailelerimize Yiyecek, Giyecek Ve Nakdi Yardım Yapıyoruz. Yapılan Bu Yardımlar Vatandaşlarımızı Rencide Etmeyecek Şekilde Evlerine Teslim Ediliyor.  Fakir İnsanlarımızın Evinde Sıcak Bir Yemek Pişmesi Onların Yüzleri Gülmesi Bizleri Mutlu Ediyor. İmkanlar Dahilinde Bu Tür Yardımları Yapmaya Devam Edeceğiz. Böyle Bir Hayrın Daha Geniş Bir Yelpazeye Ulaşması İçinde İmkanı Olan Tüm Yetkililerden Duyarlılık Ve Fedakârlık Bekliyoruz.” 

























0 yorum: