BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ

9 Ocak 2012 Pazartesi

Ak Parti Eğil İlçe Başkanlığı 4.Olağan Kongresi Yapıldı .

















Ak Parti Eğil İlçe Kongresi Eğil Kadın ve Gençlik Merkezinde Gerçekleşti .  Ak Parti Diyarbakır Milletvekilleri M. Galip Ensarioğlu, Mine Lök Beyaz, M. Süleyman Hamzaoğulları, Ak Parti Diyarbakır İl Başkanı Av. Halit Advan, Ak Parti Bağlar İlçe Başkanımız Erdal Erdal , Merkez ve taşra ilçe Başkanları ile çok sayıda partili katıldı.
Milletvekillerimizden Sn Mine Lök Beyaza Kadın Partililerin ve Vatandaşlarımızın İlgisi Çok yoğundu . Gelen Partili Bayanlarla Tek Tek İlgilenip sorunlarını dinleyen ve bunların Notlarını aldıran .Sn Milletvekilimiz Mine Lök Beyaz'a Merhametinizle ve Güler yüzünüzle İyiki Varsınız .
 Divan'ın oluşturulması ile başlayan kongrede divan başkanlığına Ak Parti Diyarbakır İl Başkan Yardımcısı Av. Ahmet Akyıl seçildi. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan kongrede ilk olarak Ak Parti Eğil İlçe Başkanı Mehmet Karakaş katılımcılara hoş geldiniz konuşması yaptı, Yapılan Açıklamada  AK Parti'nin halkın hizmetinde olduğunu söyledi. Karakoç, "AK Parti, Eğil'de en çok oy alan partidir. Partimiz gittikçe büyüyor. Hiç ayrım yapmadan insanlarımıza hizmet etmek boynumuzun borcudur. Başbakanımız bütün halka hizmet etmemiz konusunda bizlere talimat verdi. Bizler de bu talimat doğrultusunda gece gündüz demeden halkımıza en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz. Halkımıza layık olmaya çalışacağız. Tüm yönetimimizle birlikte ilçemize en iyi hizmeti vermenin hesapları içinde olacağız" dedi. 
 Karakaş'ın ardından Ak Parti Diyarbakır İl Başkanı Av. Halit Advan yaptığı konuşmada, Eğil ilçesi Nebiler Peygamberler şehri olan ilçemizdir burası aynı zamanda kralların ağaların, büyük insanların yaşadığı bir tarih medeniyet şehridir.
Bu medeniyet şehri hepimizin şehri bizler bu şehrin sahibi olmaktan keyif alıyoruz dileriz ve umarız ki önümüzdeki dönemde vakıflar genel müdürlüğünün yapmakta olduğu yatırımlar biter buradaki turizme dönük eserler ortaya çıkar Eğil'in çok önemli bir turizm potansiyeli var ve potansiyeli harekete geçirecek olanda yine sizlersiniz. Hepimizin bildiği gibi Eğil'in çok ciddi bir oy potansiyeli var. Geçmişte Eğil ilçemize hizmet etmiş olan teşkilatlarımıza da teşekkür ediyoruz. Yeni seçilecek ilçe teşkilatına da yapacağı hizmetlerden dolayı şimdiden teşekkür ediyoruz dedi.
2023 YILINDA DÜNYANIN İLK 10 EKONOMİSİ ARASINDA YER ALACAĞIZ
Ak Parti Diyarbakır Milletvekili Mehmet Galip Ensarioğlu ise Eğil'in manevi havası ve siz değerli hemşerilerimizin sıcak dostluğu karşısında Eğil'de kendimizi evimizde hissediyoruz. Bu kongrelere partimiz için men yeni bir kan, hem yeni bir başlangıç ve aynı zamanda bir araya gelebilmemizin koşullarını oluşturuyor. Sizlerle dertleşmek görüşmek ve konuşmamıza vesile oluyor. Eğil son seçimlerde yüzde 49 un üzerinde bir oy aldı bu bize ve Eğil'e yetmez bizim partimiz sürekli oyunu artıran bir parti Türkiye'de 3 seçim üst üste oyunu arttırabilen tek parti geçmişte büyük vaatlerle hükümetler iktidara gelirdi ama söylediklerini yapamazlardı sürekli itibar kaybedip oy kaybedip süresini doldurur çeker gider. Ama Ak Parti farklı bir parti yani Cumhuriyet tarihi boyunca bu güne kadar süre gelen hiçbir İktidarın ellemeye cesaret edemediği, konuşmaya cesaret edemediği, çözmeye cesaret edemediği bu memleketin ne kadar önemli meselesi varsa hepsini çözme vaadiyle geldi ve bir bir büyük cesaretle azimle kararlılıkla Türkiye'nin var olan sorunlarını çözüyor.
Ak Parti iktidara geldiğinde Türkiye'nin dışarıdaki itibarı adeta yerlerde sürünüyordu hele bir Ecevit fotoğrafı vardı ki liderler karşısında hepimizi üzen ve hepimizi küçük düşüren bir pozisyonu vardı Türkiye'nin ama bugün elhamdülillah Türkiye bölgesinin lideri, dünyada sözü dinlenen dünyada olup biten bütün olaylara seyirci kalan değil müdahil olan hatta yön veren bir ülke dünyada olup biten bütün karışıklıklarda Türkiye'nin görüşüne başvurulan ve Türkiye'nin müdahil olduğu bölgedeki gelişmeler yön veren bir ülke haline geldik.
2001 yılında yaşanan krizle yerlerde sürünen ekonomimiz bugün dünyanın en büyük 16. Ekonomisi oldu. 2023 yılında dünyanın ilk 10 ekonomisi arasında yer alacağız bu trendle devam edersek bugün Türkiye siyasi olarak dünyaya yön veren ilk 5 6 ülkeden biri olduğunun altını çizdi. Kongrede daha sonra Milletvekili M. Süleyman Hamzaoğullları ve Mile Lök Beyaz'da birer konuşma yaptılar.
Tek liste halinde gidilen seçim sonucunda Mehmet Karakaş tekrar ilçe başkanlığa seçildi.



























0 yorum: