BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ

20 Ocak 2012 Cuma

KARAKAŞ AİLESİNE 2'Cİ ANLAMLI ZİYARET


Ak Parti Bağlar İlçe Başkanı Sn Erdal Erdal Göreve Geldiği Günden Bu Yana Bağlar İlçemize Canla Başla Hizmet Aşkıyla Görevini İcra Etmektedir.

Bağlar İlçemizde Fatih Mahallesi 117 Sokak No 19'da Bakımsız Metruk Bir Binada Ve Sağlıksız Bir Ortamda Yaşayan 87 Yaşındaki Rabia Karakaş ve Yatalak Oğlu Şehmus Karakaş'ı Geçen Hafta Ziyaret Eden Ak Parti Bağlar İlçe Başkanımız Erdal Erdal Bu hafta İçinde Karakaş Ailesine İkinci Ziyareti Yönetim Kurulu üyeleri Nezihe Kent , Cahit Türk , Umut Aydın , Savaş Acar , Ayfer Koç , Kasım Duran , İbrahim Yumluyla gerçekleştirdi .


Rabia Karakaş Sn İlçe Başkanımıza Çaresiz Bir Annenin Feryadını Duyduğu İçin Minnettar Olduğunu Bol Bol Dua Ederek Dile Getirdi. Karakaş Ailesine Yine Nakti  ve Gıda Yardımı yapıldı . Rabia Karakaşın oğlu Şehmuz Karakaş Yatalak olduğu için Aileye en yakın Aile Hekimi yönlendirildi .Duygusal anların yaşandığı ziyarette bol bol Çaresiz bir Annenin Hayır duaları alındı .Sn İlçe Başkanımız Bu gibi ziyaretlerin
Teşkilat Olarak Her Zaman Yoksul Ve İhtiyaç Sahibi Vatandaşların Yanında Olduklarını Bildiren Erdal Şöyle Dedi:

“ Ak Parti Bağlar İlçe Başkanlığımızca Önceden Belirlenen Ailelerimize Yiyecek, Giyecek Ve Nakdi Yardım Yapıyoruz. Yapılan Bu Yardımlar Vatandaşlarımızı Rencide Etmeyecek Şekilde Evlerine Teslim Ediliyor. Fakir İnsanlarımızın Evinde Sıcak Bir Yemek Pişmesi Onların Yüzleri Gülmesi Bizleri Mutlu Ediyor. İmkanlar Dahilinde Bu Tür Yardımları Yapmaya Devam Edeceğiz. Böyle Bir Hayrın Daha Geniş Bir Yelpazeye Ulaşması İçinde İmkanı Olan Tüm Yetkililerden Duyarlılık Ve Fedakârlık Bekliyoruz.







0 yorum: