BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ

11 Ocak 2012 Çarşamba

İLÇE BİNAMIZDA GERÇEKLEŞEN İL GENEL VE BAĞLAR İLÇE BELEDİYE MECLİS ÜYELERİNİN İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI .



AK Parti Bağlar İlçe Binasında Gerçekleşen İl Genel Meclis ve İlçe Belediye Meclis Üyelerimizin Katılımıyla İstişare toplantısı yapıldı . Toplantıya  AK Parti Diyarbakır  İl Genel Meclis Üyemiz Mahmut Şimşek ve Bağlar Belediye Meclis  Üyeleri  Metin Balkaya  , Medeni Turan  , Mucibürrahman Şimşek  , Sevgi Yonat Mehmet Sıddık Can  Sabri Zeyrek  İbrahim Yılmaz  Nezihe Kent  istişare  toplantısına katılarak, çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundular. Sn İlçe Başkanımız Erdal Erdal  22.01.2012 Tarihinde Yapılacak Kongre Hakkında Bilgi Verildi .

İl Genel Meclis ve  Bağlar ilçe Belediye Meclis Üyelerimizin  2012 yılında gerçekleştireceği çalışmalar hakkında istişarenin yapıldığı toplantıda konuşan AK Parti Bağlar İlçe Başkanı Erdal Erdal Bağlar İlçemize En iyi Hizmet etme Noktasında Çok iyi çalışmaları gerektiğini ve Belediye seçimlerine çok iyi bir şekilde hazırlanıp Hedeflerinin Belediye Seçimini Kazanmak olduğunu dile getirdi .Konuşmasının Devamında  İl Genel Meclislerinin 2005 yılında yapılan yasa değişikliğinden sonra adeta bir yerel parlamento hüviyetine kavuştuğunu belirterek, İl Özel İdarelerinin yapısında gerçekleştirilen değişikliklerle, geniş bir faaliyet alanına kavuştuğunu ve alt yapı hizmetlerin yanı sıra eğitim, sağlık, tarım, kültür gibi önemli ihtiyaçlara yönelik icraatlara imza atan geniş yetkilere ve kaynaklara sahip olduğunu söyledi.

AK Parti Bağlar İlçe Başkanı Erdal Erdal  Ellerinden Geldiği Kadar Hafta da Bir gün Ak Parti İl Genel Meclis ve Ak Parti Bağlar İlçe Belediye Meclis üyeleriyle haftalık grup toplantılarında çalışmalar hakkında gerekli istişare Toplantıları Düzenleyerek İl ve İlçemize Faydalı Olacağına İnanıyorum dedi. AK Parti Bağlar İlçe Başkanı Erdal Erdal , özverili çalışmaları nedeniyle Ak Parti İl Genel Meclis ve Ak Parti  Bağlar İlçe Belediye Meclis üyelerine teşekkür etti.



0 yorum: