BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ

13 Ocak 2012 Cuma

EĞİTİME UZANAN ANLAMLI EL



Erdal: En büyük yatırım eğitime yapılan yatırımdır


AK Parti’den karne hediyesi

AK Parti Bağlar İlçe Başkanı Erdal Erdal Bağlar İlçesinde yeni göreve gelmesine rağmen ; Sn İlçe Başkanımız 1 Ay gibi kısa bir sürede  Sosyal Faaliyetlerini Hayata geçirdi , Bağlar İlçesi’ne bağlı Gömmetaş Köyü İlköğretim Okulu’nda öğrenim gören 40 yoksul ve dar gelirli öğrenciye çanta ve Full kırtasiye yardımında bulundu.


AK Parti Bağlar İlçe Başkanı Erdal Erdal, yönetim kurulu üyeleri Ayfer Koç, Nezihe Kent , Savaş Acar Umut Aydın ve Aydın Çavuş ile birlikte, Bağlar İlçesi’ne bağlı Gömmetaş Köyü İlköğretim Okulu’nu ziyaret etti. Taşımalı eğitim merkezli olan ve 621 öğrencisi bulunan Okulu ziyaret eden Erdal ve beraberindekileri, idareciler karşıladı.

AK Parti eğitime büyük önem veriyor
Okulun sıkıntıları ve başarıları hakkında idarecilerden bilgi alan Başkan Erdal, AK Parti olarak eğitime büyük önem verdiklerinin altını çizerek, “AK Parti’nin iktidarı öncesi diğer hükümetlerin eğitime ne kadar ödenek ayırdığını hepimiz biliyoruz. Eğitime çok düşük bütçeler ayrılıyordu. Ancak bizim iktidarımızla birlikte eğitime verdiğimiz önemle birlikte eğitime katrilyon liralık ödenek ayrılıyor. Bizde teşkilat olarak, eğitime büyük önem veriyoruz. Bu konuda gerek bizim üzerimize ve gerekse İl ile Bakanlık düzeyinde yapabileceğimiz konular olursa yapmaya hazırız. Bizce en önemli yatırım, eğitime verilen yatırımdır. Çünkü geleceğin idarecileri bu okullarda çıkıyor. Bu konuda yine öğretmenlere de büyük görevler düşüyor. Okulla ilgili ne sıkıntı varsa çözeceğime söz veriyorum” diye konuştu. Okul Müdürü Partililerimizi Kapıya Kadar Yolculadı . Ziyaretten Duyduğu Memnuniyetini Dile Getirdi . 

Çocuklara kırtasiye malzemeleri dağıtıldı
Bağlar İlçe Başkanı Erdal Erdal ve beraberindekiler, yoksul ve dar gelirli 40 öğrenciye karne hediyesi olarak çanta ve Full kırtasiye malzemesini dağıttı. Malzemeyi alan çocukların sevinci görülmeye değerdi. 












































0 yorum: