BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ

26 Ekim 2011 Çarşamba

DEDAŞ İL MÜDÜRÜ UĞUR YAKA MAKAMINDA ZİYARET EDİLDİ.



  




 Ak Parti Bağlar İlçe Başkanımız Ecz Cevdet Kara Diyarbakır Dicle Elektrik Dağıtım (DEDAŞ) Diyarbakır İl Müdürlüğü'ne Getirilen Uğur Yaka Makamında Ziyaret Edildi.


Ak Pari Bağlar İlçe Başkanımız Ecz Cevdet Kara , Başkan Yardımcımız Ve Genel Sekreterimiz Siracettin Aslan , Sosyal İşler Başkanımız Münir Çeçen , Başkan Yardımcılarımız Hamdullah Ay , ve Bağlar gençlik kolları başkanımız Bilal Cengiz Uğur Yakayı Makamlarında Ziyaret Ederek, Yeni Görevlerinin Hayırlı Olması Temennisinde Bulundular.


Bölge Müdürü Uğur Yaka , Ziyaretleri Sırasında İlçe Başkanımız Cevdet Kara Ve Başkan Yarımcılarımıza Diyarbakırdaki Elektrik Sorunların Çözüm Ve Projeleri Hakkında Bilgiler verdi. Yaklaşık Bir Saat Süren Ziyaret Esnasında İlçe Başkanımız Kara Diyarbakır’daki Kaçak Elektriğin Önüne Nasıl Geçilir Çözüm Noktasında Bilgi Paylaşımında Bulundu . Ayrıca güncel konular konuşuldu , Vanda yaşanan ve hepimizi derinden üzen olayda bazı siyasi partilerin bu konuyu nasıl istismar ettikleri ve nifak tohumlarını nasıl çıkardıklarını dile getirdi. Bölge Müdürü Sn İlçe Başkanımız Ve Partilileri Kapıya Kadar Uğurlayarak Ziyaretlerinden Dolayı Memnuniyetlerini Dile Getirdi






0 yorum: