BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ

15 Ekim 2011 Cumartesi

EN ZOR ŞARTLARDA BİLE SEVE SEVE ÇALIŞTIK.



AK PARTİ BAĞLAR İLÇE BAŞKANIMIZ ECZ CEVDET KARA EN ZOR ŞARTLARDA BİLE GÖREVİNİ SEVE SEVE YAPAN BİRİDİR. AK PARTİ BAĞLAR TEŞKİLATI OLARAK CANLA BAŞLA ÇALIŞAN VE HİZMET EDEN BİR BAŞKANIMIZDIR. AK PARTİ BAĞLAR İLÇE TEŞKİLATI OLARAK İLÇE BAŞKANIMIZA SONSUZ SAYGILARIMIZI SUNARIZ.

Diyarbakır’da BDP’nin desteklediği bağımsız adayların kutlama töreninden ayrılan bir grubun AK Parti Bağlar İlçe Başkanlığına taşlı saldırıda bulunduğu belirtildi. Parti binası önündeki göstericilerin koca taşları gösteren ilçe başkanı Cevdet KARA, “Seçimi kazanan bağımsızların buna cevap vermesi, bir şeyler söylemesini bekliyorum.” dedi.
Diyarbakır’da dün gece AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığından sonra Bağlar İlçe Başkanlığı’na da saldırı yapıldığı ortaya çıktı. Dün geceden beri üç kez taşlı saldırıya uğrayan parti binasının camları, güvenlik kameraları ile kapıları büyük zarar gördü.
Bağlar İlçe Başkanı Cevdet KARA, BDP’nin desteklediği bağımsız milletvekili adayları için yapılan kutlama töreninden sonra dağılan bir grubun binalarına kocaman taşlarla saldırdığını söyledi. Saldırı anında polisten ek güvenlik tedbiri istediklerini anlatan KARA, güvenliğin alındığını kaydetti. Gece saatlerinde ikinci bir grubun saldırısına daha uğradıklarını anlatan KARA, parti binalarının cam, güvenlik kamerası ve kapılarının kırıldığını dile getirdi.
KARA, “Demokrasi, hak ve hukuk böyle olmamalı. Seçimlerden sonra kazanan adayların birbirlerini arayarak tebrik etmeleri, il ve ilçe başkanlıklarının da birbirlerini ziyaret etmeleri ve kutlamaları gerekirken bu tabloyu görüyoruz. Şu ana kadar kimse bir şey söylemedi.” ifadelerini kullandı.












0 yorum: