BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ

18 Ekim 2011 Salı

İL SAĞLIK MÜDÜRÜ M. SAİT AVAR MAKAMINDA ZİYARET EDİLDİ



Ak Parti Bağlar İlçe Başkanımız Ecz Cevdet Kara Diyarbakır İl Sağlık Müdürlüğüne Yeni Atanan Dr. Mehmet Sait Avar’ı Makamında Ziyaret Ederek Hayırlı Olsun Temennisinde Bulundu.
2007-2009 Yılları Arasında İlimizde de İl Sağlık Müdürlüğü Görevini Yapan Dr. Mehmet Sait Avar'ı Ak Parti Bağlar İlçe Başkanımız Ecz Cevdet Kara , Başkan Yardımcımız Ve Genel Sekreterimiz Siracettin Aslan , Sosyal İşler Başkanımız Münir Çeçen , Başkan Yardımcılarımız Hamdullah Ay , Zübeyir Kaçan , Mehmet Kaş , M. Salih Kaplan Ziyaret Etti.


İl Sağlık Müdürü Mehmet Sait Avar, Sn İlçe Başkanımızı Kapıda Karşılayarak Bu Ziyaretten Mutlu Ve Memnun Olduğunu İfade Ederek, Ak Parti Bağlar İlçe Başkanımıza Teşekkür Etti.
İl Sağlık Müdürü Konuşmasında Diyarbakır'da Herhangi Bir Sağlık Konusunda Farkındalık Oluşturarak Vatandaşın Bu Hizmeti Almasında Etkin Bir Rol Almak İstediklerini Dile Getiren Avar, "Özellikle Acil, Hasta Sevki Ve Evde Bakım Hizmetleri Konusunda Önemli Çalışmalar Yapacağız. Diyarbakır'da 7 -8 Yılda Çok Şey Değişti. Hep İleriye Bakacağız. Kademeli Bir Çalışmaya Yapacağız. Yaptığımız Çalışmaların Vatandaşa Ulaşıp Ulaşmadığını Takip Edeceğiz. Bilhassa Aile Hekimliği Konusunda Sıkı Bir Çalışmamız Olacak. Sağlık Yatırımları Devam Ederken, Sağlık Hizmetlerinin De Kalitesini Artırmak Zorundayız." Açıklamasında Bulundu.
Ziyarette Bir Konuşma Yapan Ak Parti Bağlar İlçe Başkanımız Ecz Cevdet Kara , Dr.Mehmet Sait Avar’ın Sağlık Hizmetlerinde Bölgeye Hitap Eden Diyarbakır İl Sağlık Müdürlüğüne Atanmasının Bölge İçin Büyük Bir Şans Olduğunu, Bu Anlamda Hizmet Çıtasının Yükselerek Daha Nitelikli Hale Geleceğine İnandığını İfade Ederken, Sosyal İşler Başkanımız Münir Çeçen İse Dr.Mehmet Sait Avar’ın Diyarbakır İline Atanmasının Büyük Mutluluk Verdiğini Ve Mardin’deki Temposunun Burada Da Sürmesi Halinde Tüm Bölgenin Bundan Faydalanacağını İfade Etti.







0 yorum: