BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ

16 Eylül 2011 Cuma

Bölgenin En Büyük Avm'sinin Açılışında İzdiham


 

Bölgenin En Büyük Avm'sinin Açılışında İzdiham

Diyarbakır'da bugün açılışı yapılan ve bölgenin en büyük alışıveriş merkezi Ninova Park'a vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.
Diyarbakır'da bugün açılışı yapılan ve bölgenin en büyük alışıveriş merkezi Ninova Park'a vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker ile AK Parti ve Bdp'li Diyarbakır Milletvekillerinin katıldığı açılışta izdiham yaşandı.

Diyarbakır'da 50 Milyon Euro harcanarak tamamlanan Ninova Park Avm'nin açılışı yapıldı. Açılışa Gıda, Tarım ve hayvancılık bakanı Mehdi Eker, AK Parti ve Bdp'li Milletvekilleri de katıldı. Avm'nin açılışını vekillerle birlikte yapan Bakan Eker, Diyarbakır'a hayırlı Uğurlu olması temennisinde bulundu. Avm'deki bazı mağazaları da tek tek açan miletvekilleri mağazaları gezerken, sık sık izdiham yaşandı. Kapıların açılması ile içeri giren vatandaşlar Avm'nin tamamını doldurarak izdihama neden oldu.

50 bin metrekare alan üzerine yapılan Avm'de yer alan 80 mağazada uluslararası ve yerel markaların bulunduğu 41 ayrı mağaza bulunuyor. Ninova Avm'yi ayda 650 bin yılda ise 8 milyon insanın ziyaret etmesi bekleniyor.




0 yorum: